ZSALUGÁTEREK ÉS SPALETTÁK

Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette az érdeklődését, árajánlatot ide kattintva tud kérni, vagy hívjon bennünket telefonon!

Ha lamellás árnyékolót keres, zsalugáter a jó választás!

Elképzelte már milyen hangulatos lenne otthona a zsalugáter lamellái között átszűrődő halvány fény hatására, miközben a perzselő napsugarak a házon kívül maradnak? Zárja ki otthonából a nyári hőséget és csökkentse téli fűtés i költségét zsalugáterek használatával környezetbarát módon, energia felhasználása nélkül! Az elmúlt évek tapasztalatit figyelembe véve és az előrejelzések szerint is hazánk klímája a jövőben egyre inkább mediterrán jelleget fog mutatni tikkasztóan forró és száraz nyarakkal, melyre Ön már ma felkészülhet. A zsalugáterek már bizonyítottak, nem véletlenül fedik a tőlünk délebbre élők otthonainak nyílászáróit ezek a tradicionális árnyékolók.
Önnek nem feltétlenül kell klímaberendezéseket használnia, otthonát zsalugáterekkel is hűvöse n tarthatja. A zsalugáter azonban nem csak nyáron hasznos! A zsalugátereket tudatosan használva a téli fűtési költségeit is csökkenteni tudja azáltal, hogy plusz hőszigetelő réteget képez a nyílászárók e lőtt. A zsalugáterek ezen hasznos tulajdonságaikon túl azonban mást is tudnak: kiemelik házát a megszokott utcaképből és je lentő se n növelik otthona értékét is. Zsalugáteres ablakaival Öné lesz a legszebb ház az utcában és még a szomszédai is irigyelni fogják. Olvassa el részletes termékismertetőnket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő típust zsalugáter kínálatunkból!

Mi az a spaletta?

A spaletta tömör szerkezetű, passzív kül- vagy beltéri árnyékoló eszköz. Napjainkban leginkább a kültéri típusok elterjedtek, melyek a nyílászárón kívül kerülnek rögzítésre, így gátolva meg az üvegfelület és közvetve a beltér
felforrósodását. Ezek a fából készült, robosztus megje len ésű árnyékolók nemcsak nyáron, hanem télen is kifejtik áldásos hatásukat rendkívül jó hőszigetelő képességük által. A Péterzsalu kültéri spaletták két különböző kivitelben készülnek, melyekből könnyen kiválasztható az otthona
külleméhez és hangulatához legjobban illő a hagyományos, régies megjelenésű és a mediterrán jellegű típus közül. A spalettákat kizárólag borovi fenyő alapanyagból készítjük natúr felülettel vagy vizesbázisú lazúrrendszerrel több rétegben felületkezelt kivitelben. A spaletta szárnyak tömörségét kivágott tulipán, kör, szív stb. mintával tudjuk megtörni, így azon keresztül a napfény bejuthat a helységbe, hogy annak falára varázsolja a választott mintát.

Fix és mozgatható levelű zsalugáterek

zsalugáter

Zártlevelű zsalugáterek

zsalugáter

Betétes zsalugáterek

spaletta

Betétes és leveles zsalugáterek

zsalugáter

Spaletták

spaletta

Rolós szúnyogháló

szúnyogháló